Este timpul pentru un nou update privind stadiul lucrărilor la clădirile TODI din complexul nostru rezidențial. În luna martie 2024, proiectul continuă să prindă viață, iar echipa noastră depune eforturi susținute pentru a aduce la viață locuințele moderne și confortabile pe care le-ați visat.

Unul dintre aspectele-cheie în această etapă a proiectului este continuarea zidăriei la etajele superioare ale clădirilor TODI. De asemenea, se desfășoară lucrări intense la instalațiile sanitare și electrice, precum și la spațiile de servicii de la nivelele inferioare ale blocurilor.

Pentru noi, fiecare apartament este special și unic, așa că designerii și arhitecții noștri sunt în contact strâns cu clienții pentru a discuta detaliile legate de interior. De la poziționarea prizelor și instalarea sistemului de climatizare până la poziționarea corpurilor de iluminat, fiecare aspect este atent analizat și personalizat pentru a corespunde nevoilor și preferințelor fiecărui locatar.

Ne bucurăm să împărtășim cu voi aceste actualizări periodice despre progresul lucrărilor în cadrul complexului. Angajamentul nostru față de calitate, inovație și satisfacția clienților rămâne neschimbat, iar promisiunea noastră este de a vă oferi un cămin care să vă depășească așteptările.

Stați alături de noi pentru următoarele noutăți și vă mulțumim pentru sprijinul continuu în această călătorie către un viitor mai bun la Ateneo!

Pentru mai multe informații și/sau programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați prin intermediul Liviei, colega noastră de la departamentul de vânzări la numărul: 0739 856 979.