Limbă

Investește inteligent cu Ateneo!

Servicii de Property Management

La Complexul Ateneo, suntem dedicați succesului investiției tale imobiliare. Cu experiență, profesionalism și un angajament de neclintit, te ajutăm să îți atingi obiectivele financiare.

Scapă de grijile închirierii, ne ocupăm noi!

La Complexul Ateneo, înțelegem importanța unei investiții imobiliare de succes. Cu serviciile noastre de Property Management, suntem aici pentru a te ajuta să obții cel mai bun randament din investiția ta. Iată cum te putem ajuta!

✅ Promovarea apartamentului

Utilizăm strategii de marketing avansate pentru a asigura că apartamentul tău este mereu vizibil și solicitat pe piața de închirieri.

✅ Selectarea chiriașilor

Alegerea chiriașilor de calitate este crucială. Noi gestionăm întregul proces de selecție, verificare a antecedentelor și evaluare a solvabilității pentru a te asigura că vei avea chiriași serioși și de încredere.

✅ Întocmirea contractelor de închiriere

Elaborăm și gestionăm contractele de închiriere, inclusiv precontractele și procesul de predare-primire. Ne asigurăm că toate detaliile sunt în regulă.

✅ Vizite periodice la apartament

Monitorizăm în mod regulat apartamentul pentru a identifica orice probleme sau necesități de întreținere și reacționăm rapid pentru a le rezolva.

✅ Gestionarea relației cu chiriașul

Suntem intermediari eficienți în relația cu chiriașii, gestionând cererile, întrebările și solicitările lor, astfel încât să te poți bucura de o experiență fără stres.

✅ Întreținere periodică

Asigurăm întreținerea regulată a proprietății, inclusiv servicii de reparații și mentenanță, pentru a menține apartamentul în cea mai bună formă.

✅ Asistență juridică specializată

Oferim asistență juridică specializată pentru toate aspectele legate de închiriere și proprietate, astfel încât să fii protejat în mod corespunzător.

✅ Comision anual calculat doar pe baza banilor încasați

Ne aliniem intereselor noastre cu ale tale. Comisionul nostru este calculat doar pe baza banilor efectiv încasați, ceea ce înseamnă că apartamentul tău gol nu va produce costuri.

✅ Servicii de revânzare

Dacă dorești să revinzi proprietatea, suntem aici să te ghidăm și să îți facilităm procesul de revânzare pentru a obține cel mai bun preț.