Limbă

Ce beneficii ai la Ateneo

Randament ridicat pentru rezidenți și oameni de afaceri deopotrivă- apartamentele din Ateneo sunt o investiție sigură și profitabilă pe termen lung. Descarcă broșura și află mai multe!

Ateneo- alegerea optimă

Din punct de vedere financiar, în Ateneo achiziționezi apartamente la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, în condiții avantajoase și de siguranță garantată pentru tine. Pentru că înțelegem nevoile clienților noștri, oferim garanții, discounturi și soluții de finanțare și cumpărare destinate noilor noștri proprietari. Ateneo este mai mult decât un nou cartier de locuințe, e un complex complet cu infrastructură nouă și facilități moderne. Poziționarea sa excelentă, aproape de centrul orașului, dar și de aeroport, de Universitatea de Agronomie și de branduri comerciale populare îl situează în topul preferințelor.

Plățile în avans garantate

Asigurăm că plățile în avans în perioada de construcție sunt gestionate în mod corespunzător, oferindu-ți siguranță financiară.

Showroom cu designeri disponibili

În showroom-ul nostru, vei avea acces la designeri profesioniști care te pot ghida în alegerea finisajelor personalizate pentru apartamentul tău, astfel încât să se potrivească perfect gusturilor și stilului tău.

Administrarea apartamentelor închiriate

Oferim servicii complete de administrare a apartamentelor închiriate, astfel încât să vă puteți bucura de beneficiile investiției fără niciun stres sau bătăi de cap.

Asistență în contractarea creditului bancar

Te ajutăm să obții cele mai bune condiții de credit bancar, facilitând procesul de finanțare pentru investiția ta.

Rambursarea avansului în cazul neaprobării creditului bancar

Dacă creditul tău bancar nu este aprobat la livrarea apartamentului, îți garantăm rambursarea avansului, oferindu-ți liniștea necesară.

Amenajări interioare și furnizare de mobilier

Te putem ajuta cu amenajările interioare și furnizarea directă de mobilier la prețuri avantajoase, astfel încât să te poți muta într-un apartament complet echipat și utilat, cât mai rapid.

Condiții financiare avantajoase

Construim la timp și respectăm termenul de predare. Poți plăti avansul (25%) în două rate și poți beneficia de discount! Când plătești avans peste 25%, beneficiezi de un discount suplimentar de 5% din suma achitată în plus. Dacă, până la predarea apartamentului, creditul tău nu se aprobă sau intervin alte dificultăți, ai garanția că îți returnăm avansul achitat de tine. Dacă ai nevoie să obții un credit, te ajutăm să găsești cea mai bună bancă, precum și să îți calculezi ratele.

Apartamente personalizate după preferințe

Personalizarea apartamentului rămâne la latitudinea ta. Îți oferim posibilitatea de a alege materialele pentru finisaje direct din Showroom-ul nostru, aflat în cadrul Ateneo. Pentru un design reușit, echipa noastră de design de interior îți poate proiecta apartamentul pe gustul tău. De asemenea, apartamentul tău poate fi complet mobilat la comandă, la prețuri avantajoase și reduceri direct de la furnizorii noștri.

Locuințe sustenabile, energie alternativă

Suntem lideri in Europa la capitolul Green Energy, de aceea construim cartiere în care eficiența energetică e o prioritate, integrând panourile solare, dezvoltând spații verzi semnificative și sprijinind cât mai multe modalități de a trăi sustenabil. Fiecare bloc are posibilitatea adăugării stațiilor de încărcare pentru masini electrice. Eficiența energetică, precum și materialele de înaltă calitate utilizate și experiența constructorilor noștri fac din Ateneo o alegere stabilă și profitabilă pentru viitor.

Creăm un cartier autonom de la zero

Administrarea blocurilor se face de către o firmă specializată care se ocupa de administrare exclusiv pentru clienții Ateneo. Noua infrastructură este dezvoltată de noi de la zero, urmând ca fiecare locuitor al complexului să beneficieze de drumuri noi, zone verzi, canalizare, piste ciclabile, boxe private, locuri de parcare și garaj etc

Spații comerciale

Afacerea ta în cel mai mare cartier din Timișoara

Atunci când alegi să deschizi un business în Ateneo, devii parte dintr-o comunitate vibrantă, în continuă creștere. Oferă rezidenților o experiență pozitivă pe termen lung și dezvoltă-ți afacerea odată cu creșterea noului cartier. Acum ai ocazia să construiești mai mult decât un business – poți să construiești un reper. Pe lângă rezidenții din Ateneo, business-ul tău are o expunere ridicată și datorită proximității de alte zone rezidențiale din zonă, precum și de clădirea de birouri VOX. Ritmul alert de dezvoltare al zonei urbane din Nordul Timișoarei îți oferă șansa de a crește un business profitabil pe termen lung.

Aprovizionare în proximitate

Dacă plănuiești să deschizi un business de tip cafenea sau restaurant, vei fi aproape de furnizorii tăi. În apropierea Ateneo sunt amplasate Metro, IKEA și alte supermarketuri. De asemenea, ai acces rapid la șoseaua de centură și autostradă.

Servicii complementare

Nu îți face griji, nu ești singur în planurile tale. Alți antreprenori au ales deja Ateneo pentru afacerile lor în creștere, așa că e mai ușor să dezvolți servicii complementare. Până acum, pe lista afacerilor noi din cartier sunt: birouri, salon de înfrumusețare și un restaurant.

Vizibilitate și expunere

Clădirile din complexul Ateneo au fost construite în așa fel încât afacerea ta să se bucure de expunere în fața potențialilor clienți. Străzile largi te asigură că nimeni nu se va rătăci în drumul spre a-ți deveni client.

Alege Timișoara

În 2023, Timișoara este Capitală Culturală Europeană, oferind o gamă largă de activități culturale, turistice și puncte de atracție atât pentru vizitatori, cât și pentru afaceri. Domenii precum turismul și industria ospitalității sunt într-o etapă de maximă dezvoltare, ale căror efecte se vor vedea și pe termen lung.

Timișoara este al treilea oraș din România ca număr de locuitori și unul dintre cele mai importante centre academice din România, cu 10% din populație formată din studenți, ceea ce îl face un mare centru de dezvoltare a afacerilor. Este o alegere excelentă pentru investiții, fiind unul dintre orașele cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii 5 ani din Uniunea Europeană- cifră de afaceri cu un ritm mediu de creștere de 10,62%.

Orașul are, de asemenea, o istorie și o cultură bogată și este gata să te uimească în orice anotimp. Noi am ales să dezvoltăm un mic oraș în această metropolă în devenire și să oferim confort și proximitate pentru un nivel de trai ridicat

 

Deschide catalogul

FRI-EL Buildings dezvoltă proiecte rezidențiale sustenabile care respectă standardele actuale ale pieței și oferă un grad ridicat de confort și calitate tuturor locatarilor.

„Împreună pentru un viitor mai bun” este mantra în tot ceea ce facem. Împreună cu tine, dorim să experimentăm și să ne conturăm viitorul. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci sunt complementare într-o filozofie tangibilă.

Încă din anii 1990 Grupul FRI-EL a fost implicat în producerea de energie electrică din surse regenerabile. Prin urmare, FRI-EL este considerat un pionier în acest domeniu în Italia.

Clădiri

30+

Ani de experiență

35+

Valoarea portofoliului

€1B+

Familii fericite

300+

Partenerii noștri

Niciun proiect de succes nu este finalizat fără suportul unor parteneri de încredere: