TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. FBR TOWERS S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeana privind protecția consumatorilor.

FBR TOWERS S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.ateneo.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului www.ateneo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea FBR TOWERS S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul FBR TOWERS S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.ateneo.ro este deținut de către FBR TOWERS S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Imobilele prezentate pe www.ateneo.ro sunt produse și comercializate de FBR TOWERS S.R.L. Prețurile apartamentelor/spațiilor comerciale/penthouse-urilor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un imobil.

ACCEPTAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

SITE-ul www.ateneo.ro, denumit în continuare “ateneo.ro”, este administrat de societatea comercială FBR TOWERS S.R.L. (denumită în continuare “Ateneo”), cu sediul social în Jud. Timiş, Mun. Timişoara, Cal. Torontalului, Nr. 104K, având CUI RO 35332070, și având număr de ordine în Registrul Comerțului din data de J35/3060/2015. 

Navigarea pe SITE-ul “ateneo.ro” urmată de achiziționarea unui imobil ce aparține complexului Ateneo echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea documentului Termeni și Condiții de către orice CLIENT.

Ateneo își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment CONȚINUTUL acestui SITE, precum și Termenii și Condițiile, notificând CLIENTUL prin afișarea pe SITE a ultimei actualizări. Orice modificări care afectează într-o măsură semnificativă CLIENTUL în relație cu Ateneo sau eventuale modificări aduse activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal ale CLIENTULUI, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afișat pe website, în măsura în care acesta din urmă a fost de acord cu această modalitate de informare.

Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, nu trebuie să utilizați site-ul web www.ateneo.ro. Aceste condiții de utilizare pot afecta drepturile dvs. și ar trebui să le citiți cu atenție.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE UTILIZARE

Ateneo își rezervă dreptul de modificare a acestor Condiții de utilizare, cu sau fără notificare. Versiunea cea mai recentă a acestor Condiții de utilizare poate fi accesată printr-un click pe link-ul denumit Termeni și condiții din partea de jos a tuturor paginilor site-ului www.ateneo.ro. Cea mai recentă versiune de Termeni și condiții va înlocui versiunile anterioare.

CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE

Ateneo se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor personale pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă Politicii de confidențialitate a firmei.

Termenii și condițiile de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de Ateneo. Ateneo nu are nici un control asupra, și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe părți. În plus, Ateneo nu poate cenzura sau edita conținutul de pe orice site terță parte. În consecință, vă încurajăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. De asemenea site-ul www.ateneo.ro folosește cookie-uri. Acestea sunt fișiere pe care site-ul le copiază pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăți experiența pe care o aveți pe acest site.

ACCESUL LA SITE

I. Ateneo “se acordă permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite în prezentul document, cu următoarele condiții: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial și (ii) nu veți copia sau distribui nici o parte a site-ului, în orice mediu, fără autorizația prealabilă scrisă de Ateneo.

II. Sunteți de acord să nu utilizați sau să lansați orice sistem automat, inclusiv, fără limitare, “roboți”, “cititoare offline”, etc, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe cereri la serverele Ateneo într-o anumită perioadă de timp decât un om poate produce în mod rezonabil în aceeași perioadă, prin utilizarea unui web browser.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul de pe site-ul Ateneo, cu excepția Termenilor şi condițiilor de utilizare, incluzând, fără limitare, text, software, scripturi, grafică, fotografii, caracteristici interactive și articole text (“Conținut”) și mărci comerciale sunt deținute de către sau sub licență Ateneo și fac obiectul dreptului de autor și dreptului de proprietate intelectuală în conformitate cu legislația din România și convențiile europene. Conținutul de pe site este furnizat pentru uz personal și nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afișat, vândut, licențiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fără acordul scris al proprietarilor.

DISCLAIMER

Utilizarea site-ului www.ateneo.ro se face pe propria răspundere. Ateneo nu garantează acuratețea sau integralitatea conținutului acestui site sau conținutul oricărui site legat la acesta și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greșeli, sau erori de conținut, (II) vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. și utilizarea site-ului nostru, (III) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate și/sau orice informații personale și/sau informații financiare stocate, (IV) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru, (IV) orice bug-uri, viruși, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părți terțe, și/sau (V) orice erori sau omisiuni de conținut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute ca urmare a utilizării conținutului postat. Ateneo nu își asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terț prin website-ul Ateneo sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă formă de publicitate.

GENERAL

Informațiile prezentate pe site-ul www.ateneo.ro, au caracter informativ și pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Prețurile imobilelor sunt exprimate în EURO și includ TVA. Imobilele pot să difere ca aspect de fotografiile sub formă de randare, care au caracter de prezentare.