În mijlocul unei perioade aglomerate de dezvoltare, Complexul Ateneo din Timișoara se transformă rapid într-un cartier ideal pentru locuit. Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, clădirile TODI, aflate în plină construcție, promit să devină un punct de referință în peisajul locuințelor moderne din nordul Timișoarei.

Luna septembrie 2023 marchează un moment semnificativ în dezvoltarea acestui complex rezidențial: fundațiile pentru clădirile TODI au fost deja ridicate și se lucrează la ridicarea etajelor. 

Pentru a asigura o rezistență maximă și a face față condițiilor meteo și presiunii structurale, fundația este întărită cu armături de oțel, iar pentru a proteja fundația de eventuale infiltrări de apă și umiditate, se aplică cu atenție o hidroizolație cu dublă membrană. Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei tehnologii utilizate constă în absența grinzilor care se extind în interiorul apartamentelor. Acest aspect deschide oportunitatea pentru o compartimentare internă mai versatilă și pentru spații mai generoase. Mai mult, acest strat de protecție asigură că structura rămâne uscată și rezistentă la intemperii, contribuind astfel la durabilitatea locuințelor. 

Cu vânzările de apartamente aflate în plină desfășurare, acum este momentul perfect pentru cei interesați să devină parte din această comunitate rezidențială modernă și dinamică. Fie că ești în căutarea unei noi locuințe sau a unei investiții de viitor, Complexul Ateneo îți oferă oportunități interesante.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii sau să vizitezi șantierul și să vezi cu ochii tăi evoluția lucrărilor, te invităm să iei legătura cu colega noastră, Livia. Aceasta îți poate oferi informații actualizate despre stadiul construcției și îți poate programa o vizită la numărul de telefon: 0739 856 979.

Iar dacă nu mai ai răbdare și vrei să te muți cât mai repede în Complexul Ateneo, nu uita că au rămas doar 5 apartamente disponibile în blocul TREVI 3. Acest bloc urmează să fie predat în primăvară, oferindu-ți șansa de a te muta într-un mediu modern și plin de facilități.

La Complexul Ateneo, ne străduim să oferim cele mai moderne și calitative locuințe din nordul Timișoarei, iar progresul evident din luna septembrie este doar un pas înainte către acest obiectiv. Urmează să te ținem la curent cu toate noutățile și dezvoltările viitoare ale acestui proiect.