Luna octombrie a adus cu ea progrese semnificative la Complexul Ateneo, unde blocurile TODI sunt în plină dezvoltare. Echipa noastră de muncitori și profesioniști se dedică cu pasiune acestui proiect, iar rezultatele sunt vizibile cu fiecare zi ce trece.

Pe șantier, se poate observa cum muncitorii lucrează asiduu la etajele superioare ale celor trei blocuri numite TODI. Blocurile TODI sunt în continuare la mare căutare, iar vânzările au început deja. 

Nu uita că, începând cu 1 ianuarie 2024, TVA se va majora de la 5% la 9% pentru apartamentele noi. Specialiștii noștri îți recomandă să te grăbești pentru a profita de ultimele 2 luni în care poți achiziționa un apartament cu 𝐓𝐕𝐀 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝟓%.  Această oportunitate este valabilă pentru apartamentele achiziționate cu promisiune de vânzare-cumpărare până la finalul anului 2023 și cu un avans plătit. Este momentul perfect pentru a te alătura acestei comunități în creștere și a te bucura de confortul oferit de Complexul Ateneo.

Dacă ești curios să afli mai multe sau să vezi cu ochii tăi evoluția lucrărilor la Blocurile TODI, colega noastră Livia este aici pentru tine. Poți lua legătura cu ea la numărul: 0739 856 979. Livia îți poate oferi informații actualizate și poate programa o vizită pentru a afla mai multe informații despre acest proiect.

La Complexul Ateneo, ne mândrim cu progresul nostru constant și suntem dedicați aducerii la viață a celor mai moderne și calitative locuințe din nordul Timișoarei. Cu fiecare etapă de dezvoltare, ne apropiem mai mult de această viziune, și te invităm să faci parte din această călătorie spre un viitor mai bun. Rămâi cu noi pentru a te ține la curent cu toate noutățile și evoluțiile viitoare ale acestui proiect.