Luna noiembrie a marcat o perioadă de progrese semnificative la Complexul Ateneo, cu accent pe evoluția blocurilor TODI și a izolării fonice a acestora. Cu fiecare zi ce trece, echipa noastră de muncitori aduce acest proiect la viață. 

Lucrările la ridicarea structurii continuă în ritm alert, aceasta urmând să fie finalizată integral în lunile anului următor. În același timp, eforturile constructorilor se concentrează și pe lucrările de hidroizolație, asigurând protecție optimă împotriva elementelor naturii și rezistență îndelungată  întregii clădiri.

De asemenea, izolarea fonică a pereților este o prioritate în cadrul proiectului nostru. Prin utilizarea materialelor fonoabsorbante, ne asigurăm că locuințele din Complexul Ateneo vor oferi un confort acustic deosebit, contribuind la creșterea calității vieții locatarilor. 

Pentru mai multe informații sau pentru vizionări, nu ezita să o contactezi pe colega noastră, Livia, la numărul: 0739 856 979. Ea îți poate furniza cele mai recente detalii despre stadiul lucrărilor și te poate ghida în această călătorie către viitoarea ta locuință.

Nu pierde șansa de a te alătura comunității în creștere a Complexului Ateneo și de a experimenta confortul oferit de locuințele noastre moderne. Alege să faci o investiție inteligentă și asigură-ți un cămin de calitate într-unul dintre cele mai promițătoare proiecte rezidențiale din nordul Timișoarei.

La Ateneo, viitorul prinde contur, iar noi suntem entuziasmați să îl construim alături de tine!