Luna mai a adus progrese semnificative în construcția clădirilor TODI, reflectând angajamentul nostru de a livra locuințe de cea mai înaltă calitate și confort. Iată un rezumat al lucrărilor în desfășurare:

Primul pas vizibil în acest proces este montarea schelelor, pregătind clădirile pentru lucrările exterioare. Aceste lucrări includ tencuiala, finisajele exterioare și alte detalii estetice care vor defini aspectul final al clădirilor. Schelele asigură siguranța și eficiența muncitorilor, permițându-le să opereze la înălțimi mari cu încredere.

Un alt pas esențial completat în această lună este instalarea hidroizolației pe acoperișuri. Această etapă este crucială pentru protecția clădirilor împotriva infiltrațiilor de apă, asigurând durabilitatea și integritatea structurii pe termen lung. Materialele de hidroizolație utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, garantând rezistență maximă la intemperii.

În interior s-au turnat șapele pentru nivelarea pardoselii, un pas fundamental pentru a pregăti suprafețele pentru pardoselile finale. Șapele asigură o suprafață perfect netedă, esențială pentru montarea eficientă și estetică a finisajelor ulterioare, cum ar fi parchet, gresie sau mochetă.

Mai 2024 a fost o lună intensă pentru echipele de instalații. S-au realizat progrese considerabile la:

  • Instalații Termice: montarea conductelor și a echipamentelor necesare pentru încălzirea și răcirea eficientă a clădirilor;
  • Instalații Sanitare: configurarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, esențiale pentru confortul locatarilor;
  • Instalații Electrice: traseele de cabluri și echipamentele electrice sunt instalate pentru a asigura funcționalitatea optimă a clădirilor;
  • Aer Condiționat: montarea sistemelor de climatizare pentru confortul termic în toate anotimpurile;
  • Curenți Slabi (Fibră Optică): asigurarea conectivității de ultimă generație prin instalarea cablurilor de fibră optică și alte rețele necesare pentru comunicații și internet de mare viteză.

Ultimul punct de pe lista progreselor din luna mai este montarea cadrelor pentru uși. Acest pas pregătește spațiile pentru instalarea ușilor interioare, contribuind la compartimentarea finală a apartamentelor. Cadrele sunt esențiale pentru stabilitatea și funcționalitatea ușilor, garantând durabilitatea acestora în utilizare zilnică.

Fiecare etapă a lucrărilor este realizată cu atenție la detalii și folosind materiale de cea mai bună calitate. Continuăm să avansăm cu  spor și dedicație pentru a livra apartamente moderne și confortabile, respectând termenele stabilite. Rămâneți alături de noi pentru a urmări evoluția acestui proiect!

Pentru mai multe informații sau programarea unei vizite, contactați-ne prin intermediul colegei noastre Livia la nr de telefon: 0739 856 979 📞.