Am deschis show-room-ul Ateneo!

De acum găsești în cadrul complexului nostru, la parterul blocului Trevi 2, tot ce ai nevoie pentru apartamentul tău. Uși de intrare și de interior, finisaje, instalații sanitare, din toate gamele și din cele mai moderne linii, de la parteneri de renume.

În afară de condițiile de amenajare prevăzute în contract, poți alege un număr nelimitat de extra-opțiuni pentru a-ți personaliza apartamentul. Dl. Mihai Caraghiaur, renumit designer de interior,  se va asigura că ai la dispoziție toate datele necesare pentru a face alegerea perfectă.

  • Atenție: Vizita în showroom se efectuează pe bază de programare 

În ce privește dezvoltarea blocului  TREVI 3, lucrările avansează punctual, fiind în grafic, 90% din clienți au ales materialele pentru personalizarea apartamentelor și feedbackul noului showroom a fost foarte pozitiv.

Pentru noile blocuri, TODI, vă anunțăm că s-a finalizat deja fundația, iar la exterior se poate vedea deja cum se ridică stâlpii de rezistență pentru toate cele 3 blocuri. A fost deja turnat planseul la cota 0,0 la blocul TODI 3.
Cum vânzările de apartamente sunt și ele în plină desfășurare, pentru detalii și vizionări, te invităm să iei legătura cu colega noastră Livia, la numărul: 0739 856 979.