În luna februarie, lucrările la clădirile TODI din cadrul complexului Ateneo continuă cu pasiune și angajament, aducând progrese semnificative și transformând proiectul în realitate.

Progresul este evident, iar structura fiecărui bloc TODI se înalță mai sus către cer. Blocul TODI 1 a atins etajul 6, în timp ce TODI 2 și TODI 3 se apropie de etajul 4, demonstrând angajamentul nostru de a livra proiectul în timp util și conform celor mai înalte standarde de calitate. Echipa noastră dedicată lucrează fără încetare pentru a asigura construcția solidă și durabilă a fiecărui apartament.

Un moment deosebit în evoluția proiectului o va constitui recompartimentarea apartamentelor de la etajul 7, rezultând apartamente spațioase cu 4 camere, ce vor oferi un nou nivel de confort și eleganță. Cu privire la lunile care urmează, suntem hotărâți să finalizăm în întregime structura blocurilor TODI.

În paralel, se desfășoară lucrări intense la instalațiile sanitare și electrice, precum și la spațiile de servicii și la apartamente. Fiecare detaliu este tratat cu atenție și pasiune pentru a asigura un standard ridicat al calității.

La etajele inferioare, zidăria și compartimentarea au început să prindă contur, definind spațiile generoase și bine concepute ale apartamentelor. Mai mult, suntem mândri să anunțăm finalizarea aplicării izolației termice și fonice către casa scării, cea care asigură un mediu confortabil și liniștit pentru viitorii noștri locatari.

Fiecare zi aduce cu sine noi provocări și noi succese în efortul nostru de a oferi un apartament de vis fiecărui locatar. Urmează să vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți și progrese. 

Pentru mai multe informații și/sau programarea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați prin intermediul Liviei, colega noastră de la departamentul de vânzări la numărul: 0739 856 979.