Luna decembrie ne aduce un pas important înainte, complexul Ateneo prinde viață, iar blocurile TODI își dezvăluie frumusețea în continuă ascensiune.

În această perioadă pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar lucrările de pe șantier înaintează conform planului. Echipa noastră de muncitori dedicați lucrează cu determinare pentru a oferi viitorilor locatari ai Complexului Ateneo un cadou special - apartamente construite cu atenție și pasiune.

La mijlocul lunii decembrie, am atins un moment semnificativ - blocurile TODI au ajuns la etajul VI. Privind în sus, vedem structura lor impunătoare, dezvăluind deja un peisaj urban care promite a deveni un reper al modernității și confortului.

Cu privire la lunile care urmează, suntem hotărâți să finalizăm în întregime structura blocurilor TODI. Fiecare detaliu, fiecare colțișor, este tratat cu atenție, țintind calitatea superioară și estetica impecabilă. 

Suntem recunoscători pentru toți cei implicați în acest proiect extraordinar și pentru comunitatea care prinde rădăcini încă de la început. Complexul Ateneo nu este doar un loc de locuit, este o experiență, o comunitate și un stil de viață modern, iar în fiecare zi, visul nostru devine realitate.

Pentru detalii suplimentare și vizionări, nu ezitați să luați legătura cu Livia la numărul: 0739 856 979.

În pragul sărbătorilor de iarnă, ne dorim să îți transmitem cele mai sincere urări de fericire, liniște și bucurie. De asemenea, ne-am gândit să îți aducem la cunoștință programul nostru în perioada sărbătorilor.

  • În perioada 21 decembrie 2023 - 7 ianuarie 2024, șantierul își încetează activitatea. 
  • Biroul de vânzări va fi deschis până în 22 decembrie 2023
  • Ne vom relua activitatea obișnuită începând cu data de 8 ianuarie 2024.

Până la următoarea actualizare, echipa Ateneo vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin de realizări!