Limbă

Apartamente de închiriat

Investiția în proprietăți imobiliare este mereu o soluție viabilă și pe termen lung. Dacă ai achiziționat apartament în cadrul Ateneo, noi te putem ajuta să îți valorifici investiția. Vezi mai jos apartamentele care sunt oferite pentru închiriere, exclusiv la Ateneo!

Un nou stil de viață, de închiriat

Ateneo nu este doar un nou cartier de locuințe, ci un complex complet cu infrastructură nouă, facilități pentru rezidenți și oameni de afaceri deopotrivă. Alege apartamentul de închiriat, potrivit pentru tine!

Spațiu comercial parter Trevi 1

Spațiu comercial parter Trevi 1

Spațiul comercial se află la parterul blocului Trevi 1 și este pretabil atât pentru activități de birou, cât și pentru activități comerciale. Dotările includ încălzire în pardoseală, aer condiționat. Geamurile mari permit o iluminare naturală potrivită. Spațiul comercial este compus din două spații, una de 87 mp utili și cealaltă de 71 mp utili.

158 mp
2 Camere
2 Băi
€1700 / lună
Mă interesează

Apartament tip studio în Trevi 1

Apartament tip studio în Trevi 1

Un apartament de tip studio versatil, cu bucătărie generoasă și compartimentare excelentă pentru separarea zonei de dormit. Apartamentul se află în cartierul rezidențial Ateneo, aproape de supermarketul LIDL. Dotările apartamentului includ: centrală proprie cu încălzire în pardoseală, balcon, gresie, faianță, geamuri termopan, terasă generoasă și mobilat parțial. Prețul include loc de parcare subteran.

37 mp
1 Cameră
1
Terasă
€300 / lună
Mă interesează

Apartament cu o cameră și loc de parcare inclusă

Apartament cu o cameră și loc de parcare inclusă

Un apartament de tip studio versatil, cu bucătărie generoasă și compartimentare excelentă pentru separarea zonei de dormit. Apartamentul se află în cartierul rezidențial Ateneo, aproape de supermarketul LIDL. Dotările apartamentului includ: încălzire în pardoseală, balcon, geamuri termopan. Prețul include loc de parcare subteran.

37.5 mp
1 Cameră
1
Terasă
€300 / lună
Mă interesează