Șantierul nostru avansează conform planului, în ciuda caniculei care a pus stăpânire pe Timișoara în ultimele săptămâni. Clădirile TREVI 1 și TREVI 2 se apropie tot mai mult de forma lor finală.

Fațadele prind contur prin efectuarea finisajelor exterioare, se montează tâmplăria de la QFORT și apar primele terase finisate.

Interioarele sunt, de asemenea, parțial finalizate, fiind instalată gresia și faianța de la Ceramiche Mariner, conform modelelor alese de către clienții Ateneo, dintr-o gamă largă de opțiuni de calitate italiană garantată. Tot în interior, se lucrează la partea de instalații electrice și au fost montate centralele termice de la Ferolli. Puteți afla mai multe despre finisajele din Ateneo aici.

În același timp, au fost montate și lifturile smart integrate de la Kone, asigurând viitorilor locatari nu doar o viteză crescută, ci și o experiență interactivă, la un consum energetic redus.

Vă reamintim că mai avem un singur apartament de tip F cu două camere disponibil, la etajul 1 al clădirii TREVI 1, cu vedere spre parc.

Pentru vizită pe șantier sau alte informații, vă invităm să vă adresați direct colegilor noștri din departamentul de vânzări la numărul 0739 856 979.