Afacerea perfectă în locul perfect!

Dezvoltă-ți afacerea într-un mediu dinamic, aproape de publicul tău țintă! Spațiile comerciale sunt ideale pentru sedii de bănci, supermarketuri, saloane de înfrumusețare, cabinete medicale și altele.

Oportunități grozave pentru business

Fii parte din comunitatea noastră încă de la început! Dacă ești pe punctul de a începe o afacere locală sau ai deja una, aceasta ar putea fi șansa ta de expansiune.

Sunt interesat
Spații verzi de promenadă între clădiri
Acces facil către o multitudine de puncte de interes din Timișoara
Spațiile modulare oferă opțiuni incredibile de dezvoltare pentru business-ul tău. Beneficiezi de acces facil din stradă și vitrine cu vizibilitate crescută.

De ce să alegi Ateneo?

Ateneo reprezintă o comunitate tânără, aflată în plină dezvoltare. Demararea unui business în locațiile disponibile devine astfel o oportunitate foarte bună de dezvoltare, având deschidere către cei peste 6000 de rezidenți ai complexului. Spațiile comerciale din complex reprezintă un punct de interes pentru noul cartier, acestea fiind ușor accesibile din stradă și cu spațiu vitrat generos. De asemenea, complexul va dispune de mai multe spații verzi și parcuri și 9 terenuri de sport. În proximitate se construiește și un supermarket cu o suprafață de 2500 mp. Iată de ce Ateneo va fi habitatul tău urban preferat!

Mentenanță
Asigurăm mentenanța spațiilor pe care le oferim, așa încât atenția ta să se îndrepte spre dezvoltarea afacerii tale în cel mai sănătos mod posibil.
Asistență juridică
Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru orice detalii legate de închirierea sau achiziționarea spațiului.
Selectarea chiriașilor
Închirierea SAD-urilor se va face către entități comerciale selectate, așa încât să oferim o gamă largă de servicii interconectate pentru rezidenți.
Vizite periodice
Spațiile vor fi vizitate periodic de către echipa noastră de facility management pentru a asigura bunăstarea acestora.
Interesat de un spațiu?

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.