Facilități premium pentru confortul tău

Peste 1000 de apartamente, 21 de clădiri rezidențiale, cu parcare subterană și 4 hectare de spațiu verde, într-un oraș de basm, situat strategic în Nordul Timișoarei.

În plus, complexul include și un supermarket LIDL de 2500 mp, mai multe terenuri de sport, parcuri și infrastructură completă. Acum știi de ce Ateneo este cea mai bună alegere pentru familia ta.

TREVI

Acest complex include trei clădiri de clasă energetică A, cu 9 etaje, cu câte 51 de apartamente și 5 spații comerciale la parter. De asemenea, […]

află mai multe
PLANIFICARE

TODI

Liniile moderne și designul atractiv sunt definitorii pentru acest cluster de 3 clădiri, care oferă opțiuni unice pentru rezidenți. Fiecare clădire are 10 etaje cu […]

PLANIFICARE

PERUGIA

Perugia include două clădiri rezidențiale de 13 etaje, fiecare dintre ele cu apartamente exclusiviste pe două niveluri, servicii la parter, garaj, parcări în aer liber […]

Despre dezvoltator

FRI-EL Buildings dezvoltă proiecte rezidențiale sustenabile care respectă standardele actuale ale pieței și oferă un grad ridicat de confort și calitate tuturor locatarilor.

"Împreună pentru un viitor mai bun” este mantra în tot ceea ce facem. Împreună cu tine, dorim să experimentăm și să ne conturăm viitorul. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci sunt complementare într-o filozofie tangibilă.

Încă din anii 1990 Grupul FRI-EL a fost implicat în producerea de energie electrică din surse regenerabile. Prin urmare, FRI-EL este considerat un pionier în acest domeniu în Italia.

Apartamente
1000+
Clădiri rezidențiale
21
Spații verzi (mp)
40k
Valoarea investiției (€)
80 Mil

Partenerii noștri

Dezvoltarea unui proiect de o asemenea anvergură nu ar fi posibilă fără partenerii noștri de încredere: