Investește în viitorul tău

Alege să faci o investiție sigură într-unul dintre apartamentele noastre premium. Materialele de înaltă calitate utilizate în clădire, împreună cu locația excelentă, fac din Ateneo o investiție grozavă pentru anii următori.

De ce Timișoara

Scena multiculturală vibrantă, cu economie dinamică, Timișoara reprezintă poarta către Europa.

Orașul are, de asemenea, o istorie și o cultură bogată și este gata să te uimească în orice anotimp, cu o mulțime de spații verzi și parcuri.

Lucrează aici, trăiește aici. Orașul tău. Alegerea ta.

De ce Timișoara

Scena multiculturală vibrantă, cu economie dinamică, Timișoara reprezintă poarta către Europa.

Orașul are, de asemenea, o istorie și o cultură bogată și este gata să te uimească în orice anotimp, cu o mulțime de spații verzi și parcuri.

Lucrează aici, trăiește aici. Orașul tău. Alegerea ta.

Multiculturalitate

Timișoara este cunoscută pentru mediul cultural și istoric, precum și pentru rolul său important în dezvoltarea României moderne.

Apropierea de aeroport

Ateneo este aproape de aeroport, ceea ce înseamnă timp de transfer mai scurt. Aceste 10 min de somn în plus pot face cu adevărat diferența!

Universitate

Timișoara este unul dintre cele mai importante centre academice din România, cu 10% din populație formată din studenți.

Populație

Timișoara este al 3-lea oraș din România în ceea ce privește numărul de locuitori, ceea ce îl face un mare centru de dezvoltare a afacerilor.

Capitală culturală

Nominalizat Capitala Europeană a Culturii, Timișoara va atrage o mulțime de turiști și în anii următori. Ce înseamnă asta? O oportunitate excelentă de închiriere!

Mica Viena

Datorită arhitecturii sale uimitoare, Timișoara este cunoscută și sub numele de Mica Viena. Odată ce o vizitezi, cu siguranță te vei îndrăgosti de centrul vechi.

Proiectul nostru în numere

Clădiri

+ 14 blocuri cu 10 etaje

+ 3 blocuri cu 12 etaje

+ 5 blocuri cu 13 etaje

+ un supermarket

Total suprafețe construite

+ 26.000 mp șosele noi cu piste de bicicletă

+ 18.000 mp zone comerciale

+ 125.000 mp suprafață total construită

Spații de recreere

+ 20.000 mp zone verzi

+ 20.000 mp parcuri

+ 9 terenuri de sport

Apartamente
1000+
Clădiri rezidențiale
21
Spații verzi (mp)
40k
Valoarea investiției (€)
80 Mil

8 Motive pentru care să investești în Ateneo

Investiția în proprietăți imobiliare a fost întotdeauna o alegere inteligentă, mai ales dacă proprietatea are o calitate premium și este construită într-un mediu dinamic. Ia în considerare oportunitatea de investiție, randamentele satisfăcătoare și o siguranță pe termen lung pentru activele tale. Suntem aici pentru a te ajuta pe parcurs și a îți oferi sprijin în alegerea proprietății care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Garanția returnării banilor
Plecăm de la premisa că îți vom livra cea mai bună calitate. Totuși, dacă nu ești satisfăcut de produsul final, îți garantăm returnarea banilor.
Finisaje de excepție
Am încheiat parteneriate pe termen lung cu furnizorii noștri pentru a îți putea oferi finisaje excepționale și calitate premium, atât pentru construcție, cât și interioare.
Valoare excelentă
Având în vedere valoarea de piață generată de activele noastre, randamentul poate fi unul extrem de satisfăcător, cu valori între între 4,5% - 6,8% / an.
Investitori
Ateneo este dezvoltat de către liderul european în domeniul energiei curate: Fri-EL Building. Grupul Fri-El este un jucător important pe piață în industrii precum agricultura și bioenergia.
Managementul proprietății
Oferim servicii de administrare integrată a proprietăților pentru apartamentele tale., de la închiriere până la supraveghere completă pe perioada închirierii.
Design și Arhitectură
Italienii sunt cunoscuți pentru designul impecabil și expertiza lor în arhitectură. Ateneo este proiectat și construit de către experți italieni, cu rezultate excepționale.
Parteneriate pe termen lung
Țelul nostru nu este să găsim clienți, ci parteneri pe termen lung. Investiția în sectorul rezidențial înseamnă un angajament pe termen lung, nu doar o achiziție de moment.
Suport și asistență
Fie că decizi să locuiești într-unul din apartamentele noastre, fie să investești în ele, sprijinul nostru este continuu. Echipa noastră este dedicată și mereu alături de tine.

Partenerii noștri

Dezvoltarea unui proiect de o asemenea anvergură nu ar fi posibilă fără partenerii noștri de încredere: