Limbă

Află ce avantaje ai la îndemână

Cu un randament ridicat și un raport calitate-preț excelent, este ușor de înțeles de ce apartamentele din Ateneo sunt o investiție sigură și profitabilă pe termen lung. Descarcă broșura și află mai multe!

Mai mult decât un apartament: un nou stil de viață

Ateneo nu este doar un nou cartier de locuințe, ci un complex complet cu infrastructură nouă și facilități moderne pentru rezidenți și oameni de afaceri deopotrivă. Poziționarea sa excelentă, aproape de centrul orașului, dar și de aeroport, îl situează în topul preferințelor. Materialele de înaltă calitate utilizate și experiența constructorilor noștri fac din Ateneo o alegere stabilă și profitabilă pentru viitor.

De ce să alegi Timișoara?

În 2023, Timișoara este Capitală Culturală Europeană, oferind o gamă largă de activități culturale, turistice și puncte de atracție atât pentru vizitatori, cât și pentru afaceri.

Timișoara este o alegere excelentă, fiind unul dintre orașele cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii 5 ani, având de asemenea un cuvânt de spus și pe scena multiculturală. Cu economia sa dinamică și în continuă creștere, Timișoara reprezintă poarta către Europa.

Orașul are, de asemenea, o istorie și o cultură bogată și este gata să te uimească în orice anotimp. Noi am ales să dezvoltăm un mic oraș în această metropolă în devenire și să oferim confort și proximitate pentru un nivel de trai ridicat.

 

Multiculturalitate

Timișoara este cunoscută pentru mediul cultural și istoric, precum și pentru rolul său important în dezvoltarea României moderne.

Apropierea de aeroport

Ateneo este aproape de aeroport, ceea ce înseamnă timp de transfer mai scurt și mai puțin timp pierdut în trafic.

Centru universitar

Timișoara este unul dintre cele mai importante centre academice din România, cu 10% din populație formată din studenți.

Populație

Timișoara este al treilea oraș din România în ceea ce privește numărul de locuitori, ceea ce îl face un mare centru de dezvoltare a afacerilor.

Dezvoltare economică

Timișoara este orașul cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, având o cifră de afaceri cu un ritm mediu de creștere de 10,62%.

Mica Viena

Datorită arhitecturii sale uimitoare, Timișoara este cunoscută și sub numele de Mica Viena. Odată ce o vizitezi, cu siguranță te vei îndrăgosti de centrul vechi.

Deschide catalogul

Spații comerciale

Afacerea ta în cel mai mare cartier din Timișoara

Atunci când alegi să deschizi un business în Ateneo, devii parte dintr-o comunitate vibrantă, în continuă creștere. Oferă rezidenților o experiență pozitivă pe termen lung și dezvoltă-ți afacerea odată cu creșterea noului cartier. Acum ai ocazia să construiești mai mult decât un business – poți să construiești un reper.

Comunitate în plină dezvoltare

Pe lângă rezidenții din Ateneo, business-ul tău are o expunere ridicată și datorită proximității de alte zone rezidențiale din zonă, precum și de clădirea de birouri VOX. Ritmul alert de dezvoltare al zonei urbane din Nordul Timișoarei îți oferă șansa de a crește un business profitabil pe termen lung.

Aprovizionare în proximitate

Dacă plănuiești să deschizi un business de tip cafenea sau restaurant, acum e foarte simplu să fii aproape de furnizorii tăi. În apropierea Ateneo sunt amplasate Metro, IKEA și alte supermarketuri. De asemenea,ai acces rapid la șoseaua de centură și autostradă.

Servicii conexe complete

Nu îți face griji, nu ești singur în planurile tale. Alți antreprenori au ales deja Ateneo pentru afacerile lor în creștere, așa că e mai ușor să dezvolți servicii complementare. Până acum, pe lista afacerilor noi din cartier sunt: birouri, salon de înfrumusețare și un restaurant.

Vizibilitate și expunere

Clădirile din complexul Ateneo au fost construite în așa fel încât afacerea ta să se bucure de expunere în fața potențialilor clienți. Străzile largi te asigură că nimeni nu se va rătăci în drumul spre a-ți deveni client.

FRI-EL Buildings dezvoltă proiecte rezidențiale sustenabile care respectă standardele actuale ale pieței și oferă un grad ridicat de confort și calitate tuturor locatarilor.

„Împreună pentru un viitor mai bun” este mantra în tot ceea ce facem. Împreună cu tine, dorim să experimentăm și să ne conturăm viitorul. Un viitor în care eficiența economică, durabilitatea, respectarea mediului, precum și responsabilitatea socială nu sunt contradictorii, ci sunt complementare într-o filozofie tangibilă.

Încă din anii 1990 Grupul FRI-EL a fost implicat în producerea de energie electrică din surse regenerabile. Prin urmare, FRI-EL este considerat un pionier în acest domeniu în Italia.

Clădiri

30+

Ani de experiență

35+

Valoarea portofoliului

€1B+

Familii fericite

300+

Partenerii noștri

Niciun proiect de succes nu este finalizat fără suportul unor parteneri de încredere: