Limbă

Apartamente de închiriat

Investiția în proprietăți imobiliare este mereu o soluție viabilă și pe termen lung. Dacă ai achiziționat apartament în cadrul Ateneo, noi te putem ajuta să îți valorifici investiția. Vezi mai jos apartamentele care sunt oferite pentru închiriere, exclusiv la Ateneo!

Un nou stil de viață la îndemâna ta

Ateneo nu este doar un nou cartier de locuințe, ci un complex complet cu infrastructură nouă, facilități pentru rezidenți și oameni de afaceri deopotrivă. Alege apartamentul de închiriat, potrivit pentru tine!

Apartament 2 camere și loc de parcare suprateran inclus

Apartament 2 camere și loc de parcare suprateran inclus

Acest apartament dispune de o zonă generoasă de tip open space, fiind ideal pentru familii tinere. De asemenea, are și o baie cu suprafață mare și fereastră, precum și un balcon extrem de spațios. Dotările apartamentului includ: încălzire în pardoseală, balcon, geamuri termopan. Prețul include locul de parcare în curte. Apartamentul se află în cartierul rezidențial ATENEO, aproape de supermarketul LIDL. Pentru detalii legate de apartament, chirie și comisioane, contactați-ne!

54 mp
2 Camere
1
Terasă
€400 / lună
Mă interesează

Apartament 2 camere cu loc de parcare suprateran inclus

Apartament 2 camere cu loc de parcare suprateran inclus

Acest apartament dispune de o zonă generoasă de tip open space, fiind ideal pentru familii tinere. De asemenea, are și o baie cu suprafață mare și fereastră, precum și un balcon extrem de spațios. Dotările apartamentului includ: încălzire în pardoseală, balcon, geamuri termopan. Prețul include locul de parcare suprateran. Apartamentul se află în cartierul rezidențial ATENEO, aproape de supermarketul LIDL.

54 mp
2 Camere
1
Terasă
€400 / lună
Mă interesează